Elisabeth i Ecuador

Jeg begynte eventyret mitt med fire ukers reisende spanskkurs hvor jeg var innom fantastisk deilige steder.

Etter disse ukene var det på tide å se hva jeg hadde lært. Da var det tid for 3 måneder i Quito hvor jeg skulle starte seks uker på barnesykehus og deretter seks uker på et senter for gatebarn.

Spansken var ikke så bra som jeg eller sykehuset skulle ønske, så oppgavene mine ble enkle. Jeg gjorde ikke så mye, men jeg fikk leke og spille spill med de syke barna. Det å kunne få se et smil på disse barna var min største glede. Til tider var jobben med syke barn tøff, men det var helt fantastisk å føle at man ga dem en glede og opptur i hverdagen.

Etter hvert som spansken ble bedre og jeg kunne kommunisere ordentlig fikk jeg litt mer oppgaver som å besøke rommene til de sykeste barna for å prate og leke litt med de. Det var veldig trist når mine seks uker var ferdig og jeg skulle videre til et annet prosjekt.

Når jeg var ferdig på sykehuset begynte jeg på nytt prosjekt med gatebarn i Quito. Her var vi mange frivillige, men de var veldig godt forberedt og hadde arbeidsoppgaver til alle som var der. Barna var veldig glad for ha frivillige tilstede da de ikke har nok ansette til å se alle sammen.

Det var mye kosing og klemming hele dagen. Vi merket veldig godt at disse barna ikke får den kjærligheten de trenger hjemme. Det føltes veldig godt å kunne gi dem omsorg og kjærlighet hver dag, de lyste opp når vi frivillige kom på jobb. Dette var helt fantastisk!

Helger og fritid brukte jeg på å oppleve Ecuador. Vi tok bussen til et nytt sted hver helg. Noen store favoritter er Montañita, Baños og Mindo, dette er helt fantastiske steder hvor det masse aktiviteter å finne på.

Quito er også et fantastisk sted med masse å by på og etter hvert så jeg på det som mitt hjem etter fire måneder i landet. Jeg bodde i et kollektiv med andre frivillige fra hele verden, jeg var heldig og hadde en flott gjeng som skulle være like lenge som meg. Jeg føler meg ekstremt heldig som har fått være med på dette eventyret og fått venner for livet!

-Elisabeth

Reisebrev fra 2015

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Ecuador.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Elisabeth i Ecuador

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!