Marita i Australia

Jeg kom nettopp hjem etter 10 fantastiske måneder i Australia og jeg har virkelig hatt det beste året i mitt liv! Jeg har alltid hatt en drøm om å bare pakke sekken og reise men jeg har alltid utsatt det med forskjellige unnskyldninger inntil jeg en dag bestemte meg for å ta kontakt med GoXplore.

De hjalp meg så utrolig mye helt fra starten av og plutselig var det ikke noe tvil lenger. Endelig skulle jeg realisere drømmen min og det er den beste beslutningen jeg noensinne har tatt.

Jeg har lært å surfe, sett frie kenguruer, fått klem av en koala, sett grafitti kunsten i Melbourne, hatt lange dager ved lagoonen i Cairns og sett kokos nøtter falle fritt fra jungelen i Mission Beach. Men ikke minst møtte jeg mennesker som kommer til å være venner for livet.

Jeg bodde 8 måneder i Manly/Sydney, hvor jeg jobba, surfa og levde livet. Menneskene jeg møtte ble som familie. Det siste året har vært det beste i mitt liv og jeg anbefaler ALLE som tenker på det å bare go for it. Jeg kan love deg at du ikke kommer til å angre. Takk til GoXplore som var der for meg hele tiden, det gjorde reisen så mye bedre.

Marita :)

Reisebrev fra 2015

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel Australia.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Marita i Australia

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!