Min frivillige tur til Bali.

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Dette var ingen vanlig solferie, ingen jobb, men en smakebit på hvordan det er å bo i et annet land som er helt annerledes enn ditt. 5. mai sto vi på flyplassen nervøse og spente på vår frivillige tur til Bali i 9 uker. Ingen av oss hadde noen gang meldt seg frivillig, vært i Indonesia eller vært borte fra hjemmet i mer enn 9 uker i strekk. Jeg ville selvfølgelig gå og håpet at dette skulle være noe gøy. Alt var opp til forventningene om ikke bedre. Vi fikk møte mange nye mennesker fra hele verden som ble våre venner, lærte å planlegge og lære engelsk til 20 5-6 åringer, besøkte nesten hele Bali bortsett fra den nordlige delen og sa god morgen og god natt til alle våre balinesiske naboer hver dag. Jeg hadde ikke forventet at det skulle være minst 200 frivillige i organisasjonen, noe som var positivt, å jobbe som lærer var så gøy og det er så mye å se på en så liten øy som Bali. Den største forskjellen fra Sverige bortsett fra klimaet og alle seremoniene var hvor glade og vennlige alle var. I begynnelsen føltes det rart å si hei til hver person du gikk forbi, men det ble en vane og en innbydende følelse.

Vi var der i 9 uker med 7 uker dugnad i barnehagen, en introduksjonsuke og avsluttet med Eventyruke. Det var et perfekt oppsett. Den første uken ble vi kjent med mange mennesker som vi oppdaget Bali med, vi fikk en klasse med barna våre som var trist å forlate på slutten etter alt vi hadde lært av hverandre, men etter 7 uker på frivillig jobb var det perfekt med en avslutningsuke med mange morsomme aktiviteter. Vi hadde helgene og ettermiddagene fri da vi var over hele Bali, men det var perfekt å ha betalt den siste uken og planlagt for videre aktiviteter.

Jeg er veldig fornøyd med turen min og håper andre får oppleve dette eventyret.

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Min frivillige tur til Bali.

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!