Stinas eventyr til Namibia og Sør-Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hei GoXplore! I går morges landet jeg på Arlanda. Hjemturen har gått helt fint og jeg har det bra. Vært på en fantastisk og uforglemmelig tur i Namibia og Sør-Afrika. Skulle ønske jeg kunne ha blitt lenger i Sør-Afrika, men det må bli neste gang! Jeg har lært så mye og sett så mye at jeg aldri trodde jeg skulle få til. Møtte mennesker fra hele verden som nå er venner for livet. Hadde det så gøy mens jeg jobbet med disse fantastiske dyrene, lederne og frivillige. Valgte å gå til både Kanaan og Neuras, tok en tur til Swakopmund også hvor vi gikk fallskjermhopping. Klatret opp Sossusvlei og badet i kilder i fjellet vi gikk opp og så mye mer.

Jeg vil takke din hjelp hos Goxplore for din innsats for å hjelpe meg med å kunne dra på denne turen. Jeg vil definitivt velge deg neste gang jeg vil ut og gå igjen. Har også fortalt andre jeg møtte der nede om Goxplore om hvor enkelt det er å bestille hos deg, alt fra turen til flybilletter og forsikring mm.
MANGE TAKK!

Klem Stina

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika & Wildlife Rescue Centre.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Stinas eventyr til Namibia og Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!