Les om Ellas opplevelse i Sør-Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Tiden min i Sør-Afrika og på gården er noe jeg aldri vil glemme. Jeg gikk som frivillig i fire uker, og det var et helt utrolig eventyr! Der nede levde vi i en liten boble som nesten ikke kan forstås nå som du har kommet hjem. Det inkluderte helt fantastiske mennesker både frivillige og gårdens eiere. Vi ble virkelig som en liten familie fordi dere bor så nær hverandre. Ikke nok med det, men vi fikk muligheten til å oppleve de vakre afrikanske dyrene på nært hold og hjelpe dem til å få et så godt liv som mulig beskyttet mot hermetikkjakt og alle de ulike grunnene til at dyrene var der. Det er noe jeg nå i ettertid også kan føle meg veldig stolt over når man hører om alle de hermetiske jaktgårdene som tiltrekker seg uvitende frivillige. Selve oppholdet innebar også mye arbeid, som kunne være alt fra små oppgaver til svært tungt arbeid. Det var imidlertid definitivt verdt det, for tross alt dro du ned for å hjelpe og du fikk så mye annet positivt ut av turen!

Bemerkelsesverdig er også hvor fantastiske eierne av gården er. Når du kommer dit tar det ikke lang tid før du forstår hvor mye de brenner for dyrene og deres kjærlighet til dyrene er ikke ensidig. Det er tydelig at alt fra hundene på gården til løvene elsker disse menneskene, det er nesten så de vet at de er reddet. Videre er eierne veldig sympatiske overfor de frivillige som kommer dit. De gjør alt for at du skal få en så god og allsidig opplevelse som mulig! Jeg vil definitivt tilbake igjen!

/Ella

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Les om Ellas opplevelse i Sør-Afrika

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!