India 2016 det beste valget jeg har tatt på lenge.

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg angrer ikke en dag på at jeg satte meg på flyet som skulle ta meg til New Delhi, India.

Det første jeg så av India var akkurat det jeg hadde forventet stresset og gal trafikk. Jeg var så spent at jeg endelig dro på livets reise alene til et land som foreldrene mine hadde trodd jeg var gal å reise til alene. Jeg, Ronja, 20 år gammel, visste de ikke den gangen, men jeg var på vei på den beste turen jeg har gjort i hele mitt liv, turen jeg aldri kommer til å glemme. Jeg dro på en indisk roadtrip, med GoXplore.

Før jeg dro til India hørte jeg mye om deres krydrede mat, jeg hadde hørt at det var et land hvor kyr var hellige og det var mye fattigdom og kriminalitet.

Jeg kan si at India har mye krydret mat, og det er absolutt ikke et land for kresne spisere. India har supergod mat, selv om du ikke liker bønner eller grønnsaker så lager de maten på en måte som du ikke kan gjøre annet enn å elske maten de lager.

Selvfølgelig er India et fattig land, du kan se det tydelig, men det positive med det er at jeg i alle fall fikk en følelse av svakhet og jeg fikk se med egne øyne at verden virkelig ikke er rettferdig. Den opplevelsen gjorde meg glad over små ting jeg ikke setter pris på hjemme som rent vann, obligatorisk skole og mat på bordet hver dag.

Ja, kuer er hellige i India, det er faktisk gøy å oppleve, når det er kuer på veien og bilene tuter og kua blir der og ser på sjåføren, er det nesten som at kuene sier «jeg skal hit nå så du må vente"

Forbrytelse? Jeg kan si i løpet av mine 5 uker i India, verken jeg eller noen jeg reiste med ble frastjålet noe. Vi hørte ikke engang andre frivillige si noe om å ha blitt ranet.

Mange tenker kanskje at hvorfor kjøpe en reise til India i 4 uker for å reise rundt når du kan gjøre det billigere selv. Jeg vil si at da vet du ikke hva som er inkludert i den indiske roadtrippakken. Du får mat 3 ganger om dagen i 4 uker, du får komme hjem til en indisk familie og lære å lage indisk mat. Du får se Indias vakre natur og få det fortalt av en guide som vil være ved din side i 4 uker. Den guiden vil være ditt sikre punkt. Han vil hjelpe og svare på spørsmål. Hvis du bestemmer deg for å ryggsekke i stedet, får du ikke de samme kulturelle opplevelsene som jeg og reisefølgene mine fikk da vi var i India.

Jeg var i India fra 5. november til 10. desember, så dro jeg på roadtrip i India, pluss at jeg gjorde en yoga- og tankeuke.

Jeg har mange gode minner fra India, men mine topp 3 er nok.

Hele India-turen var fanatisk, hvis jeg kunne skru tilbake tiden og gjøre alt på nytt ville jeg det uten å nøle.

Nedenfor er bilder fra min India-tur.

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig India.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » India 2016 det beste valget jeg har tatt på lenge.

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!