De tre beste ukene i mitt liv!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Min tur til Namibia og N/aán ku sé viste seg å være tre av de beste ukene i livet mitt! I ettertid føler jeg at 3 uker var for lite, men det åpner bare for muligheten til å gå tilbake og se enda mer!

Jeg tilbrakte de to første ukene på hovedprosjektet/gården, hvor vi fikk prøve alt fra ridning og bavianturer til forskning og utdanning om menneske-vilt-konflikten i Namibia. Den tredje uken var jeg i Neuras – en oase i et tilsynelatende tørt landskap et stykke fra hovedprosjektet. Her puslet jeg med vinlaging, gepard-fôring og gjorde research der vi vandret mye og satte ut kamerafeller. Den beste dagen var da vi dro til Soussusvlei og klatret opp en av verdens høyeste sanddyner for så å løpe/hoppe/lekte ned den på bare noen få minutter - en helt utrolig opplevelse! Å reise før solen sto opp, kjøre gjennom ørkenen ved soloppgang, rive opp sanddynen og deretter bade i en naturlig fjellkilde var helt fantastisk! GoXplore var hjelpsomme før avreise og svarte på alle de umulige spørsmålene jeg hadde.
Uken ble avsluttet med å sove under stjernene rundt et bål, som er akkurat så koselig som det høres ut!

N/aán ku sé ga meg utrolige opplevelser og en haug med super herlige venner! Vil gjerne gå tilbake!
/Emilia


Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wildlife Rescue Centre.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » De tre beste ukene i mitt liv!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!