Dette er noe jeg gleder meg til å gjøre igjen!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

I løpet av ukene mine på Surf and Adventure-prosjektet i Sør-Afrika fikk jeg oppleve ting jeg hadde drømt om lenge. Jeg fikk se eksotiske dyr, møte mennesker fra hele Europa og lære å både surfe og skateboard. Ettersom timeplanen var tettpakket med barnehage på formiddagen og ulike idretter på ettermiddagen, føler jeg virkelig at jeg fikk mest mulig ut av turen. På mine fridager fikk jeg mange forslag til aktiviteter fra de ansatte ved overnattingsstedet som gjorde det lettere å utforske landet på beste måte og også det at det ble arrangert fellesutflukter med de andre frivillige er et stort pluss!

Det jeg er mest fornøyd med med turen min er definitivt hvor givende det var å møte barna i Footsteps barnehage og hvordan jeg ble fylt av lykke hver gang ungdommene lo og hadde det gøy i vannet under surfetimene. Dette er noe jeg gleder meg til å gjøre igjen!

Ellie Englund 18

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Sports & Adventure.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Dette er noe jeg gleder meg til å gjøre igjen!

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!