Tilda på Surf & Adventure

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok sjansen og turte å legge ut på det som skulle bli en uforglemmelig og helt fantastisk tur!
Mine 5 uker på surfe- og eventyrprosjektet har gitt meg så mye. Jeg kan virkelig anbefale frivillighet. Å kunne hjelpe og føle mening og så se at gleden hos barna og unge er helt fantastisk.

Surfe- og eventyrprosjektet var perfekt for meg. Det var veldig variert. På dagtid var vi på skoler for barn og på ettermiddagene gjorde vi ulike idrettsaktiviteter med ungdom. Alt fra surfing til å spille fotball.
I helgene var vi ledige og hadde mulighet til å gjøre stort sett hva som helst. Utvalget i Cape Town er stort. Jeg fikk tid til å prøve ut og oppleve mye forskjellig som fallskjermhopping, strikkhopping, safari, vinsmaking, fjellklatring mm.

Hvis du tenker på å gå, sier jeg bare: ikke nøl! Du vil møte og få venner for livet og få en helt fantastisk opplevelse. Selv var jeg veldig usikker og nervøs før turen. Spesielt for å reise alene. Jeg har aldri vært en person som tar mye plass i en gruppe, og det trenger du absolutt ikke være heller.
Turen til Sør-Afrika har bare fått meg til å vokse og gi meg mer selvtillit!

- Tilda Linder

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Sports & Adventure.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Tilda på Surf & Adventure

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!