Fullt liv mor!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Min tur til Costa Rica var blant de beste jeg har vært med på i mitt ikke altfor lange liv og det beste valget jeg noen gang har tatt. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker fra hele verden som jeg fortsatt er i kontakt med etter turen og laget så mange gode minner med dem. Jeg anbefaler det på det sterkeste!!

De første 2 ukene gikk jeg på skolen og begynte på spansk fra bunnen av, (snakk om å være nervøs!!) og jeg lærte så mye på akkurat den tiden mens jeg bodde hos min fantastiske vertsmor som hjalp meg med leksene mine på kveldene. Og fra å knapt forstå henne i det hele tatt til å kunne føre en lett samtale og forstå henne på bare 2 uker trodde jeg aldri var mulig. Det var skikkelig kult faktisk! :)

Jeg har jobbet på et barnehjem i hovedstaden San Jose med fantastiske barn fra 6 måneder til 5 år som jeg savner så fryktelig nå. Jeg har også jobbet i Camaronal på Stillehavskysten med å redde skilpadder og selv om vi jobbet mye, kan jeg trygt si at det er den beste jobben jeg har hatt. Hvor flott høres det ut å se skilpaddeunger og også ha tid til å sole seg og bade hver dag? Ro!

Hver helg var vi ledige så vi benyttet anledningen til å reise bort og se alt Costa Rica har å tilby som Monteverde, Manuel Antonio og Puerto Viejo de Talamanca. Jeg har sett playa negra på den karibiske kysten og surfet, gått på hengebroer, ziplinet, gått vannrafting i den største elven i Costa Rica ikke bare 1 men 2 ganger, jeg har sett så mange forskjellige dyr i nasjonalparker og best av alt , jeg har sett dovendyr i naturen 3 ganger!! Hvor kult?!

Jeg vil bære denne opplevelsen med meg resten av livet, og Costa Rica vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Så hva venter dere andre på? Pura vida mae!

// Elin

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Costa Rica.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Fullt liv mor!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!