Mine tre måneder i Costa Rica var en flott opplevelse!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Mine tre måneder i Costa Rica var en flott opplevelse!

Til tross for at du er et ganske lite land, kan du finne alt fra vakre nasjonalparker og fantastiske strender til vulkaner og fossefall i fjellene.

I løpet av tiden min i landet rakk jeg å studere spansk i San José, gå på helgeturer til blant annet Manuel Antonio, Puerto Viejo og Monteverde.

Etter det meldte jeg meg frivillig med skilpadder, i Cabo Blanco naturreservat og på en skole i en liten fiskerlandsby.

Jeg fikk teste hverdagen i Costa Rica da jeg bodde hos to forskjellige lokale familier, en såkalt «familia tica», hvor jeg virkelig fikk brukt spansken min da de ikke snakket et ord engelsk. I tillegg møtte jeg et enormt antall andre ungdommer fra alle deler av verden som, akkurat som meg, dro på egen hånd for å jobbe frivillig og reise rundt. Når man i tillegg bor sammen, blir man ekstremt raskt kjent med hverandre.

Skilpaddeprosjektet er noe jeg kan anbefale på det varmeste da det er utrolig kult å se naturens gang så nært. Dessuten er det en god følelse å kunne holde på både egg og nyklekkede skilpaddeunger.

Hvis du drar til Costa Rica, må du ikke gå glipp av sjansen til å surfe! Santa Teresa er et surfested med fantastiske bølger hver dag. Vellykket å ta en god bølge er nok til å få deg til å føle deg glad resten av dagen.

Costa Rica har rett og slett litt av hvert!

//Ellen (juni-2018)Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Costa Rica.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Mine tre måneder i Costa Rica var en flott opplevelse!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!