Naankuse Wildlife Sanctuary med Minna

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Det virker vanskelig å fortelle noe om turen, for jeg vet at det jeg har fortalt bare er en brøkdel og en flat del av denne mest fantastiske og inspirerende turen i livet mitt! Alt knyttet til turen hit og dit fungerte absolutt pålitelig. Jeg vet ikke om min egen holdning påvirker livet, men helt fra banen følte jeg at jeg var i pålitelige hender...og den samme tilliten underveis ga meg plass til å nyte alt som noen gang kom min vei. I følge driften av stedet var det ingen som visste hva dagen ville bringe og jeg synes også det var spennende på en god måte. Aktiviteten var tross alt godt planlagt og organisert, men du kan alltid passe x faktorer inn i dagen. Folk i prosjektene og selvfølgelig DYR... et kjærlighetssukk... ord kan ikke beskrive hvor spennende og lykkelig tid det ble tilbrakt der! Dagene var selvfølgelig til tider veldig tøffe og ikke minst på grunn av stekende sol, men ingen går på dugnad for å bli funnet slakk?!

Også dyrenes skjebner og naturens brutalitet rystet noen ganger følelser og krevde en viss form for styrke. På kveldene og i helgene var det interessant og morsomt å bryte ned dagens og ukens begivenheter blant andre frivillige. Det var stor stemning blant de frivillige, og hvis noen tenker på å gå turen alene kan jeg anbefale det på det varmeste. Et overraskende antall mennesker fra hele verden reiste alene i aldersgruppen 20-67 år. Alle kunne passet inn i gruppen hvis de ville, men du kunne selvfølgelig bruke tiden mer rolig hvis du ville.

Fra dyrene jeg så, så og opplevde jeg et bredt spekter av arter, men elefantene var sky rundt meg. Rett etter at vi dro viste de seg selvfølgelig frem for de frivillige som fortsatt var der, men man kan ikke alltid få med seg alt! Et av bildene viser «Misty», karakalen som stjal hjertet mitt... ingen ord! Så det er ingen tvil om at jeg ikke vil anbefale stedet og samarbeidet med GoXplore på det varmeste! Jeg hadde ikke tid til rådighet på mer enn to uker, men hvis det hadde vært mulig, hadde jeg brukt en uke eller to på å fortsette der, vært med på ulike prosjektuker og sett aktivitetene bredere.

Reisebrev fra 2020 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wildlife Rescue Centre.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Naankuse Wildlife Sanctuary med Minna

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!