5 ukers østkysttur i Australia

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Cecilie fra Danmark er på sin andre tur med GoXplore ut i den store verden. Denne gangen dro hun til Australia for å være frivillig i Wildlife i Port Douglas, men siden hun hadde mye hun ville se i Australia og gjerne sammen med andre ungdommer, valgte hun å ta vår 5 ukers østkysttur før da, det perfekte kan kombineres med å starte i Sydney og avslutte i Carins for så å starte dyrelivsprogrammet etterpå.

Hun sendte oss følgende reisebeskrivelse og noen av favorittbildene hennes:

Sitat...

"Det var bare en flott tur med god stemning. Man opplever mye sammen som man aldri vil ha med noen andre og gjør mange ting man kanskje aldri får gjort igjen. Jeg kan egentlig ikke si så mye annet enn at du aldri ville angre på en slik tur.

Jeg elsket alle stedene vi var, men en favoritt både personlig og delt med mange andre på turen, var Byron Bay og deres WakeUp hostel. Superkult sted å bo med en mega fin strand rett utenfor døren. Vi gikk ut hver morgen og kveld og så solen stå opp og gå ned. Mega vakker by med søte butikker og den kuleste baren - Piano Bar. En av de beste kveldene på hele turen og en favoritt vi snakket om gjennom alle 5 ukene.

Whitsundays var en annen favoritt, rett og slett fordi det var så utrolig vakkert og på dagtid kunne man svømme rundt i vannet og bare ha det kjempekoselig, sette seg på båten og så få god mat. Stemningen var også bare på topp. Og så på kvelden satt vi på taket og så alle haiene komme ut."

Reisebrev fra 2024 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wildlife Habitat Australia.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » 5 ukers østkysttur i Australia

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!