Login Book tur til Namibia i mars og spar masse penger!

Sri Lanka Elephant Week

Hjelp til å ta vare på elefanter i Sri Lanka med daglig stell, mating og omsorg!

Les mer

Hjelp til å ta vare på elefanter i Sri Lanka

Den nåværende situasjonen for elefanter i Sri Lanka er grusom og hjerteskjærende. Omkring 75% av elefantene i Sri Lanka tvinges til å arbeide fra tidlig på morgenen til langt ut på kvelden. Disse vakre skapningene tilbringer hele dagen med å dra opp røtter, dra stokker og gjøre annet hardt arbeid. De får veldige lite mat, vann og skygge.

Utover dette tilbringer omkring 20% av de tamme elefantene dagene sine på turist attraksjoner, der elefantene kjemper med å transportere turister på ryggene sine. En kurv på elefanten sin rygg kan fort romme 6-10 turister om gangen.

På grunn av dette medfører det til at livslengden til elefantene faller drastisk. Elefantene kan vanligvis leve mellom 80 til 100 år. Men på grunn av hvordan de blir behandlet lever de nå bare i 50-60 år.

Sri Lankas har hatt en overflod av tamme elefanter men antallet har minsket drastisk de siste årene. Denne sjokkerende innsikten viser oss at antall elefanter minsker fort som fører til at den fremtidige generasjonen kanskje aldri vil kunne oppleve disse fantastiske dyrene.

Dette kommer du til å ta del i hvis du deltar i dette programmet:

Under denne uken kommer du til å bruke tid med å arbeide med elefantene og elefanteierene (ofte kalt mahout) i sine daglige rutiner.

Du kommer til å hjelpe til med:

Du kommer også til å få lære noen vanlige kommandoer mahoutene har til elefantene. Elefantprosjektet ligger nordvest for Kegalla, halveis mellom Colombo og Kandy. Som er et viktig turist område i Sri Lanka.

Overnatting:

Under dette elefant programmet deler du rom med 1-2 personer med et tilhørende bad. All mat er inkludert under prosjektet. Maten er som oftest tradisjonelle risretter og vegetariske retter. Huset ligget et stenkast fra selve prosjektet. Du kommer til å treffe og bli kjent med familien som arrangerer selve prosjektet, og de kommer til å ta godt vare på deg og hjelpe deg med hva enn du skulle trenge hjelp til.

Noen ting det kan være greit å ta med er:

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Sri Lanka Elephant Week Pris
1 uke elefanter 3500

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sri Lanka

Velg et program i Sri Lanka

Hjem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Elephant Week

Siste nyhet: Hvordan bo i utlandet over lengre tid