Thai Boxing

Lær kunsten av Thaiboksing i landet der den ble oppstått. Dette programmet ledes av en provinsmester og han vil ikke gå lett på deg! Thaiboksing er nasjonal idrett i Thailand. Her vil du øve Thaiboksing under oppsyn av en boksemester.

Thai Boxing

På dette programmet kan du lære deg kunsten i Thaiboksing i det landet den oppstod. Thaiboksing er nasjonalidrett i Thailand. Thaiboksing lærer deg kunsten i å bekjempe din motstander ved bruk av 8 forskjellige kontaktpunkter på kroppen. Det er det mest fysiske kampsport, men også det mest eksklusive.

Her vil du øve under oppsyn av en boksemester i en autentisk elvehytte. Læreren av skolen er også provinsmesteren i Singhburi-distriktet og han har en god del erfaring og kunnskap. Dette programmet er veldig intens og treneren vil sjelden gi deg en pause. Dette programmet krever at du er aktiv, så det er ditt ansvar å sikre at du er fysisk egnet nok til å delta i et program av denne typen. Man trener som oftest 2ganger om dagen.

Merk deg at dette programmet kan endre seg. Dette er ingen fast plan.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Program

Mandag - Fredag

Du forlater frivillighets sentret tidlig på morgenen rundt 05:30 - 06:00
Etter 30 minutters løp for å varme opp, vil du trene i 2timer ledet av en erfaren Thaibokser.
Det er vanlig å starte tidlig på dagen for å dra nytte av kjøligheten. Etter morgen skiftet drar du tilbake til frivillighets sentret for å spise frokost og slappe av i noen timer.
Om ettermiddagen kommer du tilbake til bokseskolen for en økt nummer 2.

Man bør ha med seg gode sko og sports klær.

Bosted

I Singburi vil du bo i et av våre Eco hus; Lemon House, Twin House eller Brown House. Fra senteret er det ca. 10 km til Singburi by der du finner alt fra internett til badebasseng, lege og butikker. Det er tilsammen plass til rundt 20 til 50 pers. i husene og du vil dele rom med andre frivillige. Det er plass til 3-12 pers. på hvert rom og gutter og jenter sover hver for seg. Alle husene har vestlige toaletter og dusj med kun kaldt vann. Det er vifter på hvert rom. Det er felles spisesal for frivillige på senteret og her får man tre måltider i ukedagene og to i helgene. Har du allergier eller en spesiell diett er det viktig at du sier ifra til lokale koordinatorer om dette. Ukens meny vil henges opp i starten av hver uke i spisesalen. Ser du noe du ikke kan spise er det bare å si ifra så vil det tilrettelegges på best mulig måte for dette.

Transport

Programmet ligger i gangavstand til frivillighets sentret i Singhburi hvis du bor på Twin House, om du bor på Lemon house eller et annet frivillighets hus så vil du få arrangert transport til trenings sentrert. Det er også enkelt å ta seg en tuk tuk/taxi i Singhburi.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Thai Boxing Pris
Thaiboxing 1 Uke 3800

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 8000 kroner i lavsesong og fra 9500 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Thailand

Velg et program i Thailand

Hjem » Land » Thailand » Thai Boxing

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!