Gruppereise i Australia 🦘🏄‍♀️👯‍♂️

Reis på en fantastisk 5-ukers gruppetur opp østkysten av Australia fra Sydney til Cairns. Du er innom Byron Bay, Surfers Paradise, Noosa, Fraser Island, Airlie Beach, The Whitsundays og Magnetic Island, for å bare nevne noen av de kjente stoppene underveis. Kombiner strand, surfing, koralrev, by og sol. Alt av overnatting og masse aktiviteter er inkludert. Du reiser i en gruppe med maks 24 personer fra hele verden, og en profesjonell guide.

En perfekt måte til å starte backpacking avonturen din i Australia, eller bare en perfekt måte å se hele østkysten 😊 Etter turen? Du er i tropiske Cairns, og har massevis av muligheter. Jobb, videre reising nordover eller vestover i Australia, eller kanskje fly videre til Bali eller New Zealand? Dette hadde en norsk deltaker i 2022 å si:

Nå er vi ferdige med de 5 mest fantastiske ukene opp øst-kysten!! FOR ett land og for noen nydelige steder vi har fått oppleve. Alt fra Fraser Island, Whitsundays, hoppe i fallskjerm, snorkle i Great Barrier Reef og alt annet. Det har vært helt sinnsykt bra!! :D

Dette ble lagt ut mandag 24 oktober 2022 kl 14:46

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » Gruppereise i Australia 🦘🏄‍♀️👯‍♂️

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!