Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

IM gjør det bra. Det har definitivt vært store forskjeller og det tok noen dager å venne seg til det, spesielt når man ble tvunget til å snakke engelsk hele tiden, noe man må venne seg til. Det er så mye som skjer her hele tiden, så det føles som om de første 3 ukene mine her har gått som et lyn og det føles rart å snart gå videre når du først har funnet deg til rette her, men det blir gøy med neste prosjekt. Jeg føler virkelig at du har utviklet deg raskt her, bare for å tørre å ta mer plass i samtalene selv om det ikke er mitt førstespråk og jeg har virkelig fått en helt annen forståelse for livet mitt hjemme og det jeg ser på som selvsagt. Det er veldig gøy å være med på jentenes utdanning og man ser de utvikle seg fra leksjon til leksjon, noe som er helt fantastisk. Jeg kommer definitivt tilbake hit en gang etter at jeg har fått pengene mine tilbake.

Signe (Juni 2018) Community ServiceOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!