Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg sitter på bussen fra Springbrook til Brisbane nå etter en helt fantastisk uke på introduksjonsfarm. Har kost meg masse og lært så mye! Svært dyktige instruktører og en helt fantastisk kokk! Reiser videre til der jeg skal jobbe i morgen tidlig, jeg skal til et sted utenfor Canberra som heter Wagga Wagga, har fått jobb som personlig assistent for en hestevetrinær! Tror det skal bli så spennende :) Det som har gjort mest inntrykk på meg hittill må være dagen i dag! Vi har sanket kyr fra hesteryggen, noe helt spesielt å ri i den australske outbacken med en flokk kyr foran deg og kenguruer som kommer hoppende forbi! Hærlig :)

Mona // Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Synne H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!