Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det veldig bra. Her er strålende sol og varmt. Jeg er i Townsville akkurat nå, men drar til Barkly Homestead på onsdag hvor jeg begynner i jobb:) Det som gjør mest inntrykk på meg er selvfølgelig varmen;) Jeg blir hele tiden overrasket over hvor hyggelige og imøtekommende alle er, og med tanke på alt som foregår her nå med brann og flom, er det ganske utrolig at folk er så positive og blide. Det er rett og slett inspirerende å se.

Line Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!