Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg tilbrakte også et par helger i San José, en helg feiret byen Festival de la Luz, med dansere, musikere og ulike prosesjoner med lys. Jeg tilbrakte jul med vertsfamilien min og det var spennende å se hvordan julen feires så langt hjemmefra. På nyåret reiste jeg sammen med vennene mine til den karibiske kysten, hvor det var stor og morsom fest på stranden.

Sofia Frivillig Costa RicaOversatt

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Kine S bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!