Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Turen min til Costa Rica var helt fantastisk. Jeg hadde to uker med spanskkurs i San Jose først, så jobbet jeg 4 uker i en dyrehage . De tok imot skadde dyr fra hele landet, og gjorde sitt beste for å få dem friske og tilbake til naturen. Alle menneskene jeg møtte gjorde oppholdet mitt fantastisk.

Inez // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 1344t siden. Er det noe for deg også?!