Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Etter ti uker på den andre siden av verden kan jeg si at det å bestille denne turen var det beste jeg noen gang har gjort. På disse sytti dagene har jeg lært mer om meg selv enn jeg trodde var mulig. Jeg har sett så utrolige steder og jeg har blitt kjent med så fantastiske mennesker. Selv om det til tider langt fra var lett, når hjemlengselen var stor og jeg noen ganger ble lei av å bo i en koffert, har jeg aldri angret på at jeg faktisk la ut. Jeg hadde enormt mye flaks med alt fra å velge land til å velge et prosjekt, og det er med en stolt følelse at jeg nå lener meg tilbake og konstaterer at jeg akkurat har klart mitt livs største eventyr så langt.

Emma Frivillig Costa RicaOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!