Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg jobbet ca. 2 måneder på barneskolen i Puntarenas, noe som var en utrolig opplevelse. Jobbet med fantastiske lærere og med nydelige og veldig nysgjerrige unger. Det er mange av dem jeg allerede savner. Engelsklærene på skolen var utrolig hjelpsomme og tok godt vare på meg slik at jeg følte meg som en av dem. Moro å se hvordan det fungerer i andre land. Vi har også reist rundt i Costa Rica og har vel stort sett dekket hele landet nå.

Cecilie Frivillig Costa Rica

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!