Login

Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg må si at jeg er mektig imponert over lærerne her, de forklarer alt på spansk helt til du forstår det og de er veldig tålmodige. Jeg var også i klasse med en jente som aldri hadde hatt noe spanskundervisning før, etter en uke kunne hun vel mer enn jeg kunne etter ett år med spansk på ungdomsskolen. I tre uker gikk jeg på CRLA, og jeg lærte masse, men det er ikke kun på skolen du lærer spansk: de fleste vertsfamilier snakker kun spansk og generelt i San Jose er det få som snakker engelsk, noe som ”tvinger” deg til å lære mer.

Synne // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore