Login

Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg jobbet ca. 2 måneder på barneskolen i Puntarenas, noe som var en utrolig opplevelse. Jobbet med fantastiske lærere og med nydelige og veldig nysgjerrige unger. Det er mange av dem jeg allerede savner. Engelsklærene på skolen var utrolig hjelpsomme og tok godt vare på meg slik at jeg følte meg som en av dem. Moro å se hvordan det fungerer i andre land. Vi har også reist rundt i Costa Rica og har vel stort sett dekket hele landet nå.

Cecilie // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!