Login

Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg stortrives her. Læreren min er utrolig flink, og i tillegg svært samfunnsengasjerte. For tiden har jeg privatundervisning fra 9-5, og timene er svært effektive. Vertsmoren min er super snill og lager masse god mat. Familien min er veldig inkluderende, og på kveldene leker jeg med barnebarnet hennes selvom det er vanskelig å kommunisere. Jeg har også fått en venninne fra England. Forrige helg dro vi på ekskursjon til Monteverde. Først besøkte vi en regnskog, og på ettermiddagen dro jeg på en cafe og sjokolade tur som var veldig lærerik. Neste helg skal vi til den karibiske kyst. For å oppsummere er opplegget over alle forventninger og jeg vil sterkt anbefale skolen, og goXplore!

Gina // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!