Login

Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Her i San Pedro går det veldig greit, og CRLA er en fin skole med veldig hyggelige og profesjonelle lærere og administrasjon. Jeg bor ikke så langt fra skolen, og nå kan jeg veien til fots. Vertsfamilien er helt topp, humørfylte og hyggelige damer. Og veldig god mat. Fotballkampen mellom Costa Rica og USA gikk ikke upåaktet hend, her var stemmningen i taket.

Per Kristian // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore