Login

Påmelding Frivillig Ecuador

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Ecuador, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg vil bare si TUSEN TAKK for en fantastisk tur! Jeg har hatt det kjempebra, hele veien, fra jeg landet i Quito til jeg fløy vekk fra Galapagos. Spansken har blitt bedre, jeg har møtt mange dødsbra folk på veien, jeg har fått utfordra meg selv, spist masse god mat, sett og opplevd mye nytt, lært mye, både om meg selv, Ecuador og gårdsbruk, og ikke minst forelsket meg i et nytt land!

Maria // Frivillig Ecuador

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 1086t siden. Er det noe for deg også?!