Login

Påmelding Frivillig Ecuador

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Ecuador, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Ville bare fortelle at jeg digger opplegget i Ecuador så langt ? Alt er helt supert, det er masse å finne på, god mat, og spansken blir bedre. Drar videre til Montañita i morgen, som blir tredje destinasjon på turen. Gleder meg! Har vært veldig heldig med timinga her også. Første uka i Quito var det også en lysfestival i byen, så mange fine lysshow på diverse historiske bygninger rundt om i byen. Andre uka, i Baños, har vi kun hatt strålende vær hver dag! Hørte rykter om at forrige uke var ganske dårlig her. Så satser på å få det helt supert i Montañita også.

Maria // Frivillig Ecuador

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore