Login

Påmelding Frivillig Ecuador

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Ecuador, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Heihei, så langt går det veldig bra! Er snart ferdig med mitt opphold i Baños og synes det er noe vemodig, for jeg liker virkelig baños godt! Så langt er nok det flotteste jeg har opplevd vært å rappelere ned små fossefall her i Baños og sykkelturen til Rio Verde og besøket av fossen der. I tillegg kan jeg nevne at jeg synes spanslærerne er veldig gode, og jeg lærer masse!

Eirin // Frivillig Ecuador

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore