Påmelding Frivillig Ecuador

Frivillig Ecuador #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ville bare fortelle at jeg digger opplegget i Ecuador så langt ? Alt er helt supert, det er masse å finne på, god mat, og spansken blir bedre. Drar videre til Montañita i morgen, som blir tredje destinasjon på turen. Gleder meg! Har vært veldig heldig med timinga her også. Første uka i Quito var det også en lysfestival i byen, så mange fine lysshow på diverse historiske bygninger rundt om i byen. Andre uka, i Baños, har vi kun hatt strålende vær hver dag! Hørte rykter om at forrige uke var ganske dårlig her. Så satser på å få det helt supert i Montañita også.

Maria Frivillig Ecuador

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Nemat H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!