Påmelding Frivillig India

Frivillig India er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Bare et lite livstegn fra Goa. Har det storflott, og syns opplegget saa langt er veldig bra. Siste dag av intro-uken i dag, og ender vel med en liten fest i Baga i kveld. Folkene her er supre, baade de lokale, dem i organisasjonene, og de andre frivillige, saa alt er bare supert. Gleder meg til aa begynne aa jobbe paa mandag. Har meldt meg til et prosjekt paa en skole med mentalt syke barn. Blir spennende

Nora // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!