Påmelding Frivillig India

Frivillig India er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Min største opplevelse hittil i livet har nådd slutten.. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg har sett. Setter pris på alt jeg har fått opplevd denne måneden i India. Kunne aldri vært foruten denne turen. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med alle de fantastiske barna. Verdens blideste barn, som jeg er så stolt over det dem har. Det er mange inntrykk som jeg må ta innover meg etter denne turen, men en ting er sikkert: Skal definitivt tilbake. Det var en tårevåt avskjed, bare tanken på at jeg kanskje aldri ser dissa barna igjen gjør så ondt.

Mariell // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Instagram take-over fra Sør-Afrika