Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Reisen min har vært mer spennende enn jeg kunne ha forestilt meg. Det var en litt uheldig slutt, men vi gjorde det beste ut av situasjonen og Rajesh og hans familie har tatt veldig godt vare på oss. Jeg vil takke dere så mye for alt, og jeg vil mest sannsynlig bestille flere eventyr med dere!

Jesper Frivillig NepalOversatt

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Hennie H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!