Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det helt strålende her! Bestemte med for å bo i frivillighuset i steden for å bo hos vertsfamilien. Trives skikkelig mye med resten av gruppen her og har fått meg mange nye og gode venner. Dagene og helgene er fullbooket og jeg har fått sett og gjort mye allerede! En ting som har gjort mest inntrykk på meg må være skolen og måten lærerne lærer elevene på og hvordan lærerne er mot elevene. Tusen takk! De to første ukene her går alt for fort og jeg er sikker på at det siste kommer til å skje med den tredje uken og!

Ida Frivillig Sør-Afrika

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!