Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Frivillig Sør-Afrika er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vi har virkelig hatt "time of our life" og har opplevd så utrolig mye som vi kommer til å ta med oss videre i livet. Vi ble tatt i mot med åpne armer når vi ankom og vi følte oss hjemme hos vertsfamilien fra første stund. I løpet av de 9 ukene vi var der var på to forskjellig prosjekter som var en stor bonus for oss! Vi fikk erfaringer og opplevlser som vi aldri kommer til å glemme og føler nå at vi har fått et større perspektiv på livet - Gunhild & Helene Betina,

- Gunhild & Helene Betina, // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: 3 land i 8 dager - safari, strand og kulturopplevelser!