Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Husker du hvor nervøse vi var? Nå lurer jeg på hvorfor? ? For alt har vært så enkelt siden vi kom til Cape Town. Ikke noe komplisert i det hele tatt. Men likevel, vi var begge så nervøse for hva som skulle komme, så takk for at du delte det med meg. Neste gang kan vi faktisk gå alene og ikke føle oss redde for å dra til Cape town på egen hånd ??

Sofia Frivillig Sør-AfrikaOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!