Påmelding Frivillig Sri Lanka

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Mest inntrykk er kanskje barna, og hvor mye de tillit de har til meg. De er veldig hyggelige og ønsker å lære, men hvordan de stoler på meg som lærer er virkelig fascinerende og fremhever virkelig ansvaret jeg har her som lærer og driver meg til å ville gjøre en god jobb!

Jenny Frivillig Sri Lanka

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka » Påmelding Frivillig Sri Lanka

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!