Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg trengte hjelp ganske mye før reisen og jeg fikk fantastisk all støtte og tips jeg trengte på telefon og e-post når jeg trengte hjelp. Turen gikk over forventningene mine og tiden i Thailand var ubeskrivelig. Jeg fikk venner fra andre frivillige og noen av dem har fortsatt kontakt etter turen.

Matilda Frivillig ThailandOversatt

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!