Login

Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Maten i Twinhouse var over all forventning. Veldig mye variert og smakfull mat. Jeg kommer til å spise mye mer asiatisk mat her hjemme i Norge fremover. Vi fikk også forskjellig frukt til hvert måltid. Frukten i Thailand er så mye bedre og saftigere. Utrolig godt! Jeg må også si at de som jobbet der nede gjorde en utrolig god jobb. Fikk hjelp uansett når det var noe og følte at de tok seg av oss og var der hele tiden. Det virket som de likte det de jobbet med og viste oss omsorg fordi de ville, og ikke fordi det er jobben deres.

Sara // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!