Påmelding Medical & Nursing Sri Lanka

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Medical & Nursing Sri Lanka, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Vil også benytte muligheten til å skryte av både koordinatorene og alle andre ansatte, hyggelige og imøtekommende samt hjelpsomme hva enn det skulle være. Anbefales på det aller høyeste. Takk for et herlig eventyr!

Malin Medical & Nursing Sri Lanka

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sri Lanka » Medical & Nursing Sri Lanka » Påmelding Medical & Nursing Sri Lanka

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!