Påmelding Ranchstay New Zealand

Ranchstay New Zealand er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det helt fantastisk! Familien er super, farmen er super alt er som en drøm egentlig! Må klype meg selv av og til for å sjekke om jeg er våken! Det som gjorde størst inntrykk på meg er at folk er så gjestfrie og hyggelige. For en opplevelse!

Ingrid // Ranchstay New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore