Påmelding Ranchstay New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Ranchstay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg fikk gjøre så mange ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Og nå som jeg har kommet hjem og skal fortelle venner og familie, tror de meg nesten ikke. Bare min andre uke på gården fikk jeg reise bort med tre hester og ri med på en "ekstrem trek".

Ebba Ranchstay New ZealandOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!