Påmelding Ranchstay New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Ranchstay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Dere gjorde en super jobb med å finne en passende gård, det ble fulltreffer! Jeg og familien hadde mye til felles. Håper alle andre som er med på ranchstay også er like heldige med vertsfamilien slik jeg var. Tusen takk.

Stine Ranchstay New Zealand

Ring eller send SMS

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!