Påmelding Ranchstay New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Ranchstay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å reise til New Zealand var den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt, og ranchstay-programmet var den perfekte måten å kombinere reiser, arbeid med dyr og se hvordan en lokal familie lever. Jeg fikk gjort mye mer enn jeg forventet, og jeg ble virkelig en del av familien. Anbefaler absolutt å gå, jeg har lært så mye både innen ridning, det engelske språket og spesielt har jeg møtt så fantastiske mennesker.

Astrid Ranchstay New ZealandOversatt

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!