Påmelding Sea Turtle Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Sea Turtle Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Takk for en helt fantastisk opplevelse. Det er en opplevelse jeg aldri vil glemme, og jeg har lært så mye om meg selv og om kulturen på Sri Lanka. Å jobbe med skilpadder har virkelig gjort stort inntrykk på meg. Takk for opplevelsen :)

Emma R Christensen Sea Turtle ConservationOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sri Lanka » Sea Turtle Conservation » Påmelding Sea Turtle Conservation

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!