Påmelding Sports & Adventure

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Sports & Adventure, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg jobbet også 2 uker på et surfeprosjekt, der jeg jobbet i en barnehage på dagen og surfet etter lunsj. Barna i barnehagen var sååå søte, skulle ønske jeg kunne snike dem alle med i kofferten min på veien hjem :) De bor alle i township med skur-hus, men setter likevel pris på de små tingene i livet. Jeg er så glad for at jeg fikk sett hvordan de lever fra dag til dag med de største smilene om munnen. Surfingen var også veldig gøy, uansett om du kan surfe før du kommer eller ikke. Disse barna kommer også fra en township, og er veldig glade for å komme seg litt bort og bare kose seg på stranden og i vannet. Noen dager spilte vi fotball på stranden, lærte dem å svømme eller bare lekte med dem.

Henriette Sports & Adventure

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Sports & Adventure » Påmelding Sports & Adventure

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!