Påmelding Shark & Marine Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Shark & Marine Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Frivillig arbeid for Marine Dynamics er den beste opplevelsen i livet mitt. Programmet ga meg førsteklasses læring og livslange forbindelser i feltet. Opplevelsene, menneskene og haiene vil alltid være i hjertet mitt

Tami Shark & Marine ConservationOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Shark & Marine Conservation » Påmelding Shark & Marine Conservation

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!