Login Sommerstengte telefoner

Påmelding The Great White

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for The Great White, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Når jeg skulle ta mitt første dykk, var adrenalinet på topp. Vi var seks personer i buret samtidig og da mannskapet sa "dykk og se til venstre," hoppet jeg ned og så til venstre, men ingen hai. Jeg kikket raskt til høyre, og det kan ikke ha gått mer enn to eller tre sekunder før jeg så til venstre igjen. Da kom en fire meter lang hvithai fra ingensteds og svømte noen centimeter fra buret. Hjertet mitt pumpet! Det kom syv nysgjerrige haier rundt båten og jeg kunne se alle! Marcus

Marcus // The Great White

Hjem » Land » Sør-Afrika » The Great White » Påmelding The Great White

Vårt neste infomøte er 13.08.2020 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!