Påmelding The Great White

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for The Great White, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det kjempebra! Ukene har gått altfor fort. Hvis jeg skulle valgt ut en ting så er det definitivt menneskene her, både de som jobber her og alle de frivillige. Vi har vært opptil 16 frivillige de to siste ukene og det har ikke vært så mange frivillige her samtidig på to år. Spesielt ikke så mange jenter som det er nå. Gruppa har funnet på mye felles og de som jobber her har arrangert ting for oss som å dra på stranda, reise til Hermanus og topptur. Har vært ganske vanskelig å finne på ting på egenhånd ettersom det ikke går buss eller finnes uber og taxi, men på en annen side har det bare gjort gruppa mer sammenspleiset. Så utrolig glad for at jeg dro hit!

Emilie // The Great White

Hjem » Land » Sør-Afrika » The Great White » Påmelding The Great White

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!