Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det kjempe fint! Alle her er veldig hyggelige og hyggelige mennesker, og de er alltid gode for en spøk. Jeg kan ikke velge en ting som har vært den kuleste, for det er alt! Det er helheten av menneskene her, både frivillige fra hele verden men også de ansatte, samt alt du opplever hver dag! En ryggsekk er ikke nok for minner, jeg trenger nok mer enn en koffert😅 Jeg hadde ikke vært på denne turen uten!

Kathleen Albertsen Wildlife Rescue CentreOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!