Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Skulle jeg ha valgt ut en ting som har gjort mest inntrykk på meg må de ha vært å få lov til å hjelpe til på skolen. Det var utrolig lærerikt å se hvor forskjellig de gjør ting fra her i Norge, men samtidig hvor bra det funker og hvor glade alle elevene er. Synes det var ekstra koselig hvordan elevene tok meg så godt i mot og prøvde å lære meg deres måte å danse på.

Maja Wildlife Rescue Centre

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!