Påmelding Work & Travel Australia All Set

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia All Set, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg koser meg masse her, har endelig fått landet og orientert meg! Det som har gjort mest inntrykk på meg må være nasjonalparken i Noosa. Den er virkelig helt ekstremt vakker, fikk til og med se en koala! Folkene her er supre og jeg har blitt tatt så godt imot!

Emma G. Work & Travel Australia All Set

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia All Set » Påmelding Work & Travel Australia All Set

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!