Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg kom hjem fra Australia den 21. desember, og var i Australia i fire måneder. Det var en stor opplevelse, veldig lærerikt og jeg fikk mange nye erfaringer og bekjentskaper. En opplevelse for livet, som jeg aldri kommer til å glemme. Savner Australia allerede. Tusen takk for all hjelpen jeg har fått fra dere i GoXplore! Dere har vært veldig behjelpelig med alt som man skulle trenge hjelp til, og det var fint å ha noen å forholde seg til i begynnelsen av reisen min. Er veldig takknemlig for det.

Maren Sofie // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Julia S bestilte vårt Work & Travel Australia program for 56t siden. Er det noe for deg også?!