Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg kom hjem fra Australia den 21. desember, og var i Australia i fire måneder. Det var en stor opplevelse, veldig lærerikt og jeg fikk mange nye erfaringer og bekjentskaper. En opplevelse for livet, som jeg aldri kommer til å glemme. Savner Australia allerede. Tusen takk for all hjelpen jeg har fått fra dere i GoXplore! Dere har vært veldig behjelpelig med alt som man skulle trenge hjelp til, og det var fint å ha noen å forholde seg til i begynnelsen av reisen min. Er veldig takknemlig for det.

Maren Sofie // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Tobias L bestilte Sports & Adventure. Noe for deg?!