Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hei, jeg har nettopp kommet tilbake fra Work and Travel programmet deres i Australia. Har hatt et helt fantastisk fint opphold. Har blant annet hatt forskjellige jobber med frukt på farmer i NSW, plukket cherrytomater og jobbet på en farm der de vasket og pakket gresskar, appelsiner og vannmeloner til å sendes ut til fabrikker eller supermarket. Fikk i tillegg en renholder jobb, som jeg kunne spe på med om ettermiddagene og helgene, eller når det var lite jobb på farmene. Da vasket jeg for det meste kontorer, også en del av de var på vinfabrikker. Takk for at dere hjalp til med å tilrettelegge alt så jeg fikk et supert opphold i Australia!

Marthe // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!