Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Eg koser meg utrolig mye. har ikke hatt en dårlig dag her nede, og det går på skinner. Er så heldig å ha venner her nede, så de har hjulpet meg masse, har fått kjøpt meg en sprek stasjonsvogn, og elvekajakk. For tiden er eg i Rotorua og padler Kaituna elven daglig. Fått jobbtilbud via et river rescue course som eg var på i Taupo og Tongariro. så drar ned til Rangitikei området neste uke. Den beste følelsen så langt var enten da eg satt meg i kajakken for første gang og følte kun lykke og mestring, eller følelsen av alle de vennene eg møter i padlemiljøet, såvel som eg har fra IEP kontoret, som eg holder kontakten med og deler opplevelsene mine med. Var også digg å ringe hem til mamma :=)

Eirik // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore