Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Dette har vært en utrolig opplevelse for meg! Jeg hadde lite kunnskap om hva det egentlig var jeg meldte meg på, og GoXplore og IEP i NZ har vært utrolig hjelpsomme under hele reisen! Jeg har også anbefalt dette til en venn som reiser dit nå i august! Jeg setter stor pris på alt dere har gjort og ble så forelsket i landet at jeg har allerede bestilt fly tilbake i september for å få utnytte av hele mitt arbeidsår! Tusen takk!

Amalie // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Siste nyhet: Jobb på hotell i Sydney?!