Login

Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

JEG HAR DET HELT TOPP :D Har kommet ganske sent i gang med jobb leting og slikt, har hatt litt ferie naa de forste dagene. Sitter naa og fullforer CV'n min. Vi er 6 stk som har funnet en leilghet aa bo i naa naar Rugby World Cup begynner. Jeg digger aa vaere her, og prover aa oppdatere de hjemme hvordan det gaar paa bloggen!

Jannike // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Jonas B bestilte vårt Work & Travel Australia program for 3t siden. Er det noe for deg også?!