Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg vil takke hele teamet for å organisere slike muligheter. Mye stress ble spart når det var noen som skulle ta seg av ting for meg, og det var alltid noen som spurte om råd om det skulle trenges. Selv om jeg ikke har kommet hjem enda, ble jeg tilbudt muligheten til å søke om arbeidsvisum, så jeg håper å bruke minst ett år til. Takk for denne fantastiske opplevelsen! Jeg ville ikke vært her uten deg!

Heidi Work & Travel New ZealandOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!