Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ett år går veldig raskt, og ukene på New Zealand har virkelig flydd avgårde. Det har vært veldig spennende! Favorittplassene mine var nok Taranaki og surf Highway, Mt Manganoui hvor jeg surfet og plukket Kiwi, Wanaka hvor jeg brukte mye tid på mountainbiking og snowboard mens jeg gjorde hagearbeid på en lodge. Kaikoura er jo en herlig plass, og ikke minst Golden Bay hvor jeg jobbet som bondeassistent for en periode på en gård med 450 kyr. Skulle gjerne hatt mer tid i Catlins og Taranaki, men har virkelig fått reist og sett mye. Har også jobbet litt som freelance fotograf sammen med en ivrig skribent jeg ble kjent med.

Håkon // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Gobad Sofia J bestilte Community Service. Noe for deg?!