Login

Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Ett år går veldig raskt, og ukene på New Zealand har virkelig flydd avgårde. Det har vært veldig spennende! Favorittplassene mine var nok Taranaki og surf Highway, Mt Manganoui hvor jeg surfet og plukket Kiwi, Wanaka hvor jeg brukte mye tid på mountainbiking og snowboard mens jeg gjorde hagearbeid på en lodge. Kaikoura er jo en herlig plass, og ikke minst Golden Bay hvor jeg jobbet som bondeassistent for en periode på en gård med 450 kyr. Skulle gjerne hatt mer tid i Catlins og Taranaki, men har virkelig fått reist og sett mye. Har også jobbet litt som freelance fotograf sammen med en ivrig skribent jeg ble kjent med.

Håkon // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!