Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her går det helt strålende. Storkoser oss. Har brukt de 2 første ukene på å gjøre oss kjent i byen, reist litt rundt til diverse steder (Mount Eden blant annet), og tatt noen dager på Waiheke Island. Er helt nydelig her, kjempe vennlige mennesker, og ikke minst godt vær :) Er rart å tenke på at det bare har gått 2 uker, føles heller ut som 2 mnd. Til fredag skal vi til Northland og plukke frukt, det ser vi frem til. Skal bli deilig å jobbe litt igjen.

Kenneth // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Jenny M bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!