Login

Påmelding Work & Travel New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har storkost meg i New Zealand, det er som et paradis for meg! Nå har det seg slikt at jeg er ikke noe "vanlig" backpacker som folk flest, jeg liker og jobbe og drive med mine interesser. Som oftest er jakt, skyting og fiske. Jeg har fått lært så mye og opplevd utrolig mye, noe som jeg er evig takknemlig for. Men 6 mnd i NZ var ikke nok for meg, så om noen måneder reiser jeg tilbake, jeg er ikke ferdig med og utforske NZ enda!

Kjersti // Work & Travel New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Påmelding Work & Travel New Zealand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore